Tylömarks röjer i Skarpnäck och Farsta

Tylömarks har fått förtroendet att sköta alla svarta ytor, dvs körbanor, gångvägar osv i stadsdelsområdena för Skarpnäck och Farsta, Stockholm.

– Vi är mycket glada över att ha vunnit upphandlingen, eftersom vägentreprenad är ett område som är relativt nytt för oss och som vi gör en rejäl satsning på, säger Marie Tylömark, vd. Vi har erbjudit vägentreprenad sedan vintern 2009, och det första uppdraget var att sköta vägentreprenaden i Skärholmen. Sedan dess har vi successivt byggt ut kapaciteten och kan nu åta oss stora uppdrag som detta, konstaterar Marie.

Uppdraget för Skarpnäck och Farsta påbörjas den 1 september i år. I entreprenaden ingår halkbekämpning, snöröjning och renhållning av gator och torg.

Mer information om vägentreprenad

Har du frågor?


Kontakta oss